Maandag uitsluitsel over rechtszaak Johnny Depp vs. The Sun - Actueel Cinema

    
Actueel
Maandag uitsluitsel over rechtszaak Johnny Depp vs. The Sun

Volgende week krijgt acteur Johnny Depp (57) te horen of hij een rechtzetting en schadevergoeding van de Britse krant The Sun krijgt. Een Londense rechter zal maandag eindelijk uitspraak doen in de rechtszaak die hij aanspande, dat meldt HLN.be. 

In juli werd de rechtszaak volop gevoerd, in totaal duurde het zo'n drie weken. Depp spande de rechtszaak aan om een artikel uit 2018 waarin The Sun hem afschilderde als een 'vrouwenmishandelaar' na beschuldigingen van zijn ex-vrouw Amber Heard (34). De acteur vond de claim onwaar en wil een rectificatie en schadevergoeding. Ook het huwelijk van het koppel kwam vaak aan bod. Zowel Depp als Heard beschuldigen elkaar van mishandeling en ontkennen eigen daden. Bovendien bleek uit anekdotes en foto's dat Depp kampte met een zware alcohol- en drugsverslaving. Het is dus afwachten naar het finale oordeel van de rechter. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Zwarte acteur klaagt Universal-studio aan voor discriminatie - Actueel

Zwarte acteur klaagt Universal-studio aan voor discriminatie

De Cubaans-Amerikaanse acteur Faizon Love heeft een rechtszaak aangespannen tegen Hollywood-studio Universal. Faizon zegt dat hij in 2009 uit de poster is gesneden van de komedie 'Couples Retreat' omdat hij zwart was. Dat meldt Deadline in een bericht dat door The Guardian is overgenomen. Verder lezen...