Johnny Depp ontkent woede-uitbarstingen bij start tabloid-proces - Actueel Cinema

   - 

Hollywood-acteur Johnny Depp heeft vandaag voor een Britse rechtbank verklaard dat hij geen problemen heeft met woedebeheersing. Het was de eerste dag van zijn rechtszaak wegens smaad tegen een Britse tabloidkrant die hem een "vrouwenmishandelaar" had genoemd. 

Depp vertelde de rechter in Londen dat hij soms boos is over "destructief gedrag" maar dat betekent volgens hem niet dat hij een probleem heeft om zijn woede te beheersen. "Ik lach ook, maar ik heb geen lachprobleem", zo zei hij volgens Sky News. Depp en zijn voormalige partner Amber Heard werden gefotografeerd, toen ze arriveerden aan het gerechtshof, ieder afzonderlijk en een aparte ingang nemend.

De hoorzittingen zullen vermoedelijk drie weken duren. De advocaten van Depp zeiden dat de acteur de uitgever van de tabloid The Sun aanklaagt. Die krant had hem in 2018 een vrouwenmishandelaar genoemd in een titel. De advocaten zeiden dat Depp vandaag naar de rechtbank was gekomen "om zijn reputatie te zuiveren". (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: