Nieuwe reeks onderzoekt of Carole uit 'Tiger King' haar echtgenoot écht aan haar tijgers voerde - Actueel Cinema

   - 

Iedereen wil graag een graantje meepikken van de hype rond 'Tiger King' Joe Exotic. Zo gaat een Amerikaanse misdaadzender een vervolg breien aan de Netflix-docureeks 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'. De bedoeling is dat de nieuwe serie een antwoord biedt op de vragen die kijkers hadden na het bekijken van de Netflix-reeks. 

'Investigating the Strange World of Joe Exotic' wil dieper ingaan op de ruzie tussen de excentrieke kattentemmer Joe en dierenactiviste Carole Baskin. In de Netflix-reeks zien we hoe Joe in de gevangenis belandt nadat hij in het geheim een plan bedisselde om Carole te vermoorden. "Heel wat mensen hebben geboeid naar de reeks gekeken, maar de miljoenen fans van true crime willen meer", klinkt het bij Investigation Discovery, de zender die de nieuwe reeks wil maken. De hamvraag die heel wat true crime-fans beantwoordt willen zien, is wie er verantwoordelijk is voor de mysterieuze verdwijning van de eerste man van Carole.

Jack Donald 'Don' Lewis verdween in 1997. Volgens Joe en zijn kompanen heeft Carole hem vermoord en voederde ze zijn lichaam aan haar tijgers. Het lichaam van Jack werd tot nu toe niet teruggevonden. In de nieuwe serie gaan de makers op zoek naar nieuwe aanwijzingen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: