Populaire reeks 'Sex Education' krijgt vervolg - Actueel Cinema

   - 

De razend populaire reeks 'Sex Education' krijgt een vervolg, zo maakte Netflix via sociale media bekend. Seizoen twee is nog maar een maand uit, maar toch staat een derde seizoen al op de planning. 

'Sex Education', een Britse serie waarin thema's als seks, masturbatie en soa's aan bod komen krijgt een derde seizoen. Het open einde van het laatste seizoen zorgde voor veel vraagtekens bij de kijkers. Nu komt er een vervolg op het tweede seizoen.

De reeks is een mix van liefde en humor bij tieners. Aan de hand van de serie wil Netflix onderwerpen als seks en homoseksualiteit meer bespreekbaar maken bij jongeren. Een releasedatum is er nog niet. De bedoeling is om het derde seizoen in 2021 op Netflix te plaatsen. De twee eerste seizoenen zijn momenteel nog te zien op Netflix. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

Sex Education - Komedie
1

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: