"Brad Pitt en Jennifer Aniston blazen romance nieuw leven in" - Actueel Cinema

   - 

Waar rook is, is vuur. De beelden van de SAG Awards waarop Brad Pitt zijn ex Jennifer Aniston begroette, vasthield en zoende deden al vermoeden dat er meer aan de hand was. Nu komen er meer en meer signalen naar buiten dat de twee opnieuw samen zijn, al blijft het wachten op officiële bevestiging. 

De liefdescomeback van de 21ste eeuw lijkt volgens Amerikaanse showbizzmedia een feit te zijn. Het acteurskoppel was ooit vijf jaar getrouwd, tot Pitt haar liet zitten. Hij werd verliefd op Angelina Jolie, zijn tegenspeelster uit 'Mr. & Mrs. Smith', en Aniston had het nakijken. Toch was de 'Friends'-actrice niet rancuneus. Nooit liet ze zich slecht uit over haar ex-man, hoewel ze behoorlijk hard op haar hart was getrapt.

Hoe het met Brad en Angelina afliep, is algemeen bekend. Hun geluk eindigde in een bikkelharde vechtscheiding, waarbij ordinaire beschuldigingen - vooral van haar kant - niet geschuwd werden. Na Brad Pitt trouwde Jennifer Aniston nog met acteur Justin Theroux, maar dat huwelijk hield amper twee jaar stand. Haar hart leek altijd bij Pitt te blijven liggen, zo luidt het. Dat zou wel eens wederzijds kunnen zijn. Hoe spontaan hun ontmoeting tijdens de SAG Awards ook leek te zijn, dat schijnt - het zijn acteurs of niet - compleet gespeeld. Ze zouden volgens vrienden, die dat afgelopen weekend onthulden aan Britse media, al minstens vijf keer met elkaar hebben afgesproken de afgelopen tijd. Ook een naaste medewerker van Pitts productiebedrijf Plan B bevestigt: "Het enige waar hij het tegenwoordig nog over heeft, is Jennifer. Ze hebben hun romance weer nieuw leven ingeblazen en ik heb ze allebei in tijden niet zo gelukkig gezien."

Officieel is het allemaal natuurlijk nog niet, maar de voortekenen lijken gunstig te zijn voor datgene waarop tal van fans hopen: dat het oude showbizzkoppel weer bij elkaar komt. (Belga / Belga)

© Everett Collection / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: