"Game of Thrones" spin-off "House of the Dragon" zal vanaf 2022 op de buis te zien zijn - Actueel Cinema

   - 

Goed nieuws voor de fans van "Game of Thrones". De spin-off "House of the Dragon" zal, als alles goed gaat, vanaf 2022 op de buis te zien zijn. Dat vertelde Casey Cloys, de programmadirecteur van HBO, aan Variety. "House of the Dragon" zal zich baseren op George R. R. Martins "Fire & Blood", een familiehistoriek over de Targaryen-clan, en situeert zich 300 jaar eerder dan "Game of Thrones". 

Voor de nieuwe reeks zal Martin de handen in elkaar slaan met scenarist Ryan Condal. Een meer precieze lanceerdatum kon Bloys nog niet kwijt, want de productiedagen staan nog niet vast. In hetzelfde gesprek lichtte Bloys ook kort toe waarom een andere "Game of Thrones"-prequel er niet zal komen. "Pilootprojecten slagen soms en soms ook niet", aldus Bloys. "En dat is dan ook wat hier is gebeurd, er is niet één iets wat specifiek aangeduid kan worden als het probleem." Wel gaf hij aan dat het project, waar Noami Watts al aan was verbonden, meer voeten in de aarde ging hebben dan "House of the Dragon". "Die prequel zou 8.000 jaar voor de huidige show hebben plaatsgevonden, dus was er veel meer verzinsel nodig. Een van de grote voordelen van "House of the Dragon" is dat er reeds een tekst van George was die als roadmap kan dienen."

"House of the Dragon" zal te zien zijn op het nieuwe streamingplatform HBO Max. Dat platform zal vanaf mei 2020 gelanceerd worden in de Verenigde Staten. HBO Max zal ook andere grote namen en bekende merken aanbieden, van de serie "Friends" tot de "Batman"-films. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: