Netflix bevestigt derde seizoen van de serie "You" - Actueel Cinema

   - 

De populaire Netflix-reeks "You", over een stalker die zijn obsessie met vrouwen onder controle probeert te krijgen, is hernieuwd voor een derde seizoen. Daar bestond even twijfel over, gezien het einde van seizoen 2 suggereerde dat de reeks wel eens zou kunnen stoppen. 

Het tweede seizoen van "You" staat nog maar pas online, of er wordt al een vervolg aangekondigd. Seizoen 3 zal uit 10 afleveringen bestaan, zo laat Netflix weten. Sera Gamble en Greg Berlanti keren terug als executive producers. Het eerste seizoen van "You" werd geproduceerd door Lifetime. Het tweede seizoen verscheen exclusief op Netflix.

Het derde seizoen verschijnt in 2021 exclusief op de streamingdienst. De hoofdrolspeler Penn Badgley (Joe Goldberg) is ook in het nieuwe seizoen weer te zien, samen met de actrice Victoria Pedretti (Love Quinn). Zij was ook te zien in het tweede seizoen, dat op Tweede Kerstdag van afgelopen jaar verscheen.

Het verhaal van het eerste seizoen is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Caroline Kepnes. Het tweede seizoen is losjes gebaseerd op de vervolgroman "Hidden Bodies". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: