Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019 - Actueel Cinema

   - 

Het tv-programma 'wtFOCK' was in 2019 het meest populaire zoekwoord op Google in België. Daarnaast vinden we ook Julie Van Espen, 'Love Island', iPhone 11, de Stemtest, Tour de France 2019 en Karl Lagerfeld hoog terug in de lijst. Dat meldt Google vandaag. 

Naar jaarlijkse gewoonte maakt Google met "Year in Search" de meest "trending" zoekwoorden van het bijna afgelopen jaar bekend. De lijsten vertellen welke onderwerpen het afgelopen jaar het vaakst werden opgezocht in België. Dit jaar staat 'wtFOCK' bovenaan de lijst, de populaire reeks die het reilen en zeilen van een groepje tienerjongens en -meisjes volgt. 'Love Island', op plaats vier, volgde tien jonge singles in een luxueuze villa die maar één doel voor ogen hadden: de ware liefde vinden.

Op het vlak van actualiteit staat dit jaar de Stemtest hoog in de lijst, net als Notre-Dame in Parijs, Karl Lagerfeld en Julie Van Espen. Er prijken ook tal van sportgebeurtenissen in de lijst van Google, waaronder de Tour de France, Wimbledon en Jupiler Pro League. Marc De Cloedt, cartoonist Marec, tekende een stripcover op basis van de meest trending zoektermen. In zijn cartoon zijn figuren, evenementen en gebeurtenissen te zien die het jaar kleurden.

Dit is de top 20 van google.be: 1. wtFOCK 2. Julie Van Espen 3. Tour de France 2019 4. Love Island 5. Stemtest 6. iPhone 11 7. Notre-Dame de Paris 8. Julen 9. Wimbledon 2019 10. Karl Lagerfeld 11. Eurovision 2019 12. Afrikacup 2019 13. Mobiscore 14. Cameron Boyce 15. Luke Perry 16. Paasvakantie 2019 17. Verkiezingen 26 mei 2019 18. Jupiler pro league 2019 19. VTM Go 20. WK voetbal vrouwen 2019 (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: