The Chainsmokers produceren nieuwe dramaserie "Demo" - Actueel Cinema

   - 

Het Amerikaanse dj-duo The Chainsmokers zal een nieuwe dramareeks produceren. "Demo", zoals de serie zal heten, volgt een jonge popzangeres in Los Angeles. Eerder kondigde het duo al aan dat het de film "Paris" zou produceren, gebaseerd op de gelijknamige song van de band. 

Volgens The Hollywood Reporter volgt "Demo" een "muzikale twintiger die haar indierockband en arbeidersfamilie achter zich laat om haar kans te wagen als popzangeres in Los Angeles". Eerder kondigde het dj-duo aan dat ze "Paris" zouden produceren, een film gebaseerd op de gelijknamige song van de band. Drew Taggart en Alex Pall lichtten hun keuze voor een uitstap in de filmindustrie toen als volgt toe: "We zijn uitermate opgewekt dat we de kloof tussen onze artistieke visie, de entertainmentindustrie en onze fans kunnen overbruggen. De periode van het louter muzikant zijn is over en we zijn verheugd om in dit project te stappen."

The Chainsmokers' meest recente album "Sick Boy" dateert van 2018. Op 6 december komen ze met een nieuwe plaat: "World War Joy". (Belga / Belga)

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: