Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak? - Actueel Cinema

   - 

Gaat de grote wens van 'Friends'-fans in vervulling? De zes hoofdrolspelers van 'Friends' en de bedenkers van de iconische hitserie zouden in gesprek zijn met HBO Max om een reüniespecial te maken. Wat het project juist inhoudt is nog niet bekend maar het zou niet gaan om nieuwe afleveringen. 

Volgens The Hollywood Reporter zijn er nog geen contracten getekend en moeten de details, onder meer over de schema's van de drukbezette acteurs, nog worden uitgedokterd. Bronnen zeggen dat Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry allen bereid zijn om mee te werken aan de reünie. Dat is opvallend, aangezien alle zes de hoofdrolspelers sinds het eind van 2004 hebben gesteld geen behoefte te hebben om de serie in welke zin dan ook nieuw leven in te blazen.

Wel liet Aniston, die in de serie de rol van Rachel speelde, onlangs weten "met iets bezig te zijn". "Maar we weten niet wat dat 'iets' is. Dus we proberen gewoon wat uit." Onlangs plaatste de actrice ook een foto op haar Instagram-account waarop ze te zien was met haar vijf ex-collega's. De special zou worden uitgezonden op de nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgend voorjaar van start gaat en ook de uitzendrechten krijgt over 'Friends'.

Hiermee verhuist de sitcom van Netflix naar de dienst van zender HBO, die begin volgend jaar van start gaat. 'Friends', een comedyserie over zes vrienden die in New York wonen, werd tussen 1994 en 2004 gemaakt en was een kijkcijferhit. Vele bekende sterren kregen een gastrol in de sitcom, onder wie Brad Pitt, George Clooney en Julia Roberts. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: