Franse actrice Catherine Deneuve in ziekenhuis opgenomen na lichte beroerte - Actueel Cinema

   - 

De 76-jarige Franse filmster Catherine Deneuve is na een lichte beroerte opgenomen in een ziekenhuis in Parijs. Dat heeft de familie van de actrice gisteren bevestigd aan het Franse persbureau AFP. 

Deneuve kreeg een "zeer beperkte, en dus omkeerbare" beroerte, zo staat in de verklaring. "Gelukkig is er geen motorische schade, maar ze moet natuurlijk tijd nemen om te rusten." De krant Le Parisien meldt dat de actrice sinds dinsdag in Parijs moest zijn voor filmopnames. In de nacht van dinsdag op woensdag werd ze onpasselijk.

Catherine Deneuve is een van de grootste sterren van de Franse cinema, sinds ze in 1964 doorbraak als hoofdrolspeelster in de film 'Les Parapluies de Cherbourg'. Ze werkte al samen met gerenommeerde regisseurs als Roman Polanski, André Téchiné en Lars von Trier. (Belga / Belga)

© Photo Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Les Parapluies des Cherbourg

Les Parapluies des Cherbourg

Drama, Muziek, Romantisch  Regie: Jacques Demy Met: Catherine Deneuve, Nino Castelnuovo, Anne Vernon,...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: