Amazon Prime komt met docuserie over Ted Bundy - Actueel Cinema

   - 

Een nieuwe vijfdelige docuserie over de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy komt in 2020 naar Amazon Prime Video. De serie richt zich op de langdurige relatie van de seriemoordenaar met zijn vriendin.

 "Ted Bundy: Falling for a Killer" zal zich richten op de relatie van de seriemoordenaar met zijn vriendin Elizabeth Kendall en haar dochter, en zal uitgebreide interviews met hen beiden bevatten. De nieuwe docuserie volgt op de recente Netflix-serie, "Conversations With a Killer: The Ted Bundy Tapes", waarin uitgebreide archiefinterviews zijn opgenomen en die dit jaar in januari uitkomt ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van Bundy's executie.

Volgens een officiële verklaring vertelt de show "Bundy's misdaden vanuit een vrouwelijk perspectief en stelt het de verontrustende en diepgaande manier bloot waarop de pathologische haat van Bundy's jegens vrouwen met de cultuuroorlogen en de feministische beweging van de jaren '70 van de vorige eeuw in botsing kwam". "Na bijna 40 jaar stilte delen Kendall en haar dochter Molly hun ervaringen met nieuwe verontrustende details over Bundy, de onvoorstelbare aantrekkingskracht die hij op vrouwen had, en een overvloedig archief van nooit eerder vertoonde familiefoto's".

In mei kwam de Netflix-film "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" uit, met Zac Efron in de hoofdrol. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: