"Jennifer Lawrence stapte stiekem in het huwelijksbootje" - Actueel Cinema

   - 

Een paar weken geleden trouwde Dwayne Johnson al stiekem en nu zou het de beurt zijn aan Jennifer Lawrence. Verschillende Amerikaanse media melden dat de Oscarwinnares afgelopen maandag getrouwd is met haar verloofde, galerijhouder Cooke Maroney. 

Een inmiddels verwijderde tweet doet de geruchten aanwakkeren. "Kom je je huwelijkspapieren ophalen, loopt Jennifer Lawrence voorbij om te trouwen. Ja, jongens, City Hall is COOL. The place to go!" Ook zijn er verschillende foto's geplaatst door The New York Post van het stel buiten het gerechtsgebouw, met een stapel documenten. De twee werden vorig jaar voor het eerst samen gezien. In februari bevestigde de woordvoerder van de Oscarwinnares dat ze verloofd was met Cooke, die eigenaar is van een galerie in New York.

Eind juli raakte bekend dat Lawrence de hoofdrol te pakken had in de verfilming van het bekroonde 'Mob Girl'. Lawrence zal daarnaast ook mee instaan voor de productie van de verfilming van het boek van Teresa Carpenter. Het verhaal baseert zich op het waargebeurde verhaal van een maffiavrouw die politie-informant wordt. Oscarwinnaar Paolo Sorrentino zal de film regisseren. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: