Makers van 'The Simpsons' halen Donald Trump door de mangel - Actueel Cinema

   - 

De makers van 'The Simpsons' hebben opnieuw stevig de draak gestoken met de Amerikaanse president Donald Trump. In een parodie op 'West Wing Story' worden de vier Congresleden die volgens hem "terug naar hun land moeten" opgevoerd. Het filmpje werd op YouTube geplaatst. 

Trump wordt in het clipje toegezongen door 'The Squad', bestaande uit Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, Ilhan Omar en Rashida Tlaib. Zelf zingt hij ook wat tekst, ondermeer "dat ze maar niet in Amerika moeten zijn". De dames reageren met: "je neus zit in de kont van Poetin". Aan het einde van de video verschijnen alle Democratische kandidaten, die menen de juiste persoon te zijn om het op te nemen tegen Trump in 2020. Hoewel het filmpje grappig bedoeld is, denkt een aantal Trump aanhangers daar heel anders over. Bij de reacties onder de video wordt uitgehaald naar Matt Groening, een van de bedenkers van The Simpsons. Hij zou goede vrienden zijn geweest met Jeffrey Epstein, die onlangs zelfmoord pleegde in zijn New Yorkse gevangeniscel nadat hij van zedendelicten met minderjarige meisjes werd beschuldigd.

Volgers vragen zich in de commentaarsectie hardop af "of er al onderzoek is gedaan naar de bezoekjes van Groening aan Epstein's 'Lolita eiland'". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: