Quentin Tarantino (56) wordt voor het eerst vader - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse sterregisseur Quentin Tarantino heeft bekendgemaakt dat hij met zijn vrouw Daniela Pick (35) een kind verwacht. Het is voor het 56-jarige filmicoon de eerste keer dat hij vader wordt. Dat meldt People Magazine. 

Tarantino leerde zijn huidige vrouw kennen terwijl hij in 2009 volop bezig was met de promotie voor zijn film 'Inglorious Basterds'. Pas zeven jaar later, in 2016, vormden ze officieel een koppel. In 2017 verloofden ze zich, om uiteindelijk te trouwen in november 2018. Het was voor Tarantino naar eigen zeggen de eerste echt serieuze relatie, omdat hij het voordien "altijd te druk had met werk".

Vlak voor zijn huwelijk met Pick had hij nog maar zijn nieuwste film, 'Once Upon a Time in Hollywood', opgenomen. Het koppel laat nu in een verklaring weten "enorm blij te zijn met de komst van de baby". (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: