Het BESTE van Leonardo DICAPRIO

Ter gelegenheid van Leonardos glansrol als Rick Dalton in Once Upon a Time… In Hollywood lijstten wij nog 6 films op waar je deze meesteracteur in volle glorie aan het werk ziet.
Het BESTE van Leonardo DICAPRIO

Sinds midden augustus schittert Leonardo DiCaprio naast Brad Pitt en Margot Robbie in de allernieuwste film van legendarisch regisseur Quentin Tarantino. Ter gelegenheid van Leonardos glansrol als Rick Dalton in Once Upon a Time… In Hollywood lijstten wij nog 6 films op waar je deze meesteracteur in volle glorie aan het werk ziet.

Django Unchained - Actie, Western
5
januari 2013

Django Unchained

Actie, Western Regie: Quentin TarrantinoMet: Quentin Tarantino, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson,...Wist jij dat wanneer Leonardo, hier als Calvin Candie, met zijn hand op de tafel sloeg hij per ongeluk een glas brak met de palm van zijn hand? Zijn hand begon hevig te bloeden maar Di Caprio acteerde verder. Tarantino was hier zo van onder de indruk dat besliste dit te gebruiken in de finale versie. Alsook haalde Tarantino hieruit de inspiratie om bloed te smeren op het gezicht van Kerry Washington. Aaah, we houden van de combo Tarantino en Di Caprio! Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: