Nederland krijgt Disney+ - Actueel Cinema

   - 

De videostreamingdienst Disney+ wordt op 12 november gelanceerd in de VS, Canada én Nederland. Dat kondigde de Amerikaanse entertainmentreus aan. Een week later zijn Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt. 

Disney kondigde afgelopen voorjaar de plannen voor een eigen streamingdienst aan. Disney+ is het antwoord van The Walt Disney Company op Netflix, en wordt met 6,99 euro per maand goedkoper dan de grootste concurrent. De lancering is gepland op 12 november. Niet alleen de Verenigde Staten en Canada krijgen dan Disney+, ook Nederland is bij de eersten. Op 19 november volgen Australië en Nieuw-Zeeland. Wie een Disney+-abonnement neemt kan streamen vanop de platformen van Apple (dus iPhones, iPads en Apple TV), Google (waaronder Android smartphones), Microsoft (Xbox One), Sony of Roku, afhankelijk van het land.

De streamingdienst zal niet alleen Disney-films aanbieden, maar ook series en films van Pixar en Marvel, alles van Star Wars en National Geographic. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: