Friends" meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel Cinema

   - 

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie. 

Ook al dateert het laatste seizoen van "Friends" van 2004, toch is de sitcom ook nu nog razend populair. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt nu, ter ere van de 25ste verjaardag van de serie, een collectie meubelen uit die geïnspireerd zijn op de serie. Pronkstuk uit de collectie is de zogenaamde 'apothekerstafel', een van de stukken die Rachel aanschafte om haar appartement opnieuw in te richten. Daarvoor dient ze echter haar huisgenoot Phoebe ervan te overtuigen dat het om een antiek stuk gaat.

De collectie is te koop vanaf juli. De goedkoopste stukken vallen op de kop te tikken vanaf 12,5 dollar (zo'n 11 euro). (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: