'Peaky Blinders' wordt videospel - Actueel Cinema

   - 

De populaire BBC-serie 'Peaky Blinders', over het reilen en zeilen van een straatbende in Birmingham vlak na WOI, wordt in een videospel gegoten. Dat bevestigde entertainmentsite New Musical Express (NME) op gezag van enkele spelontwikkelaars.

 Endemol, Curve Digital en FuturLab slaan de handen in elkaar om een "actiespel te creëren dat geïnspireerd is op het gangsterdrama", voor console en PC. Volgens ontwikkelaars krijgt het spel "een hoogst innovatief, verhaalgedreven design" dat spelers in staat stelt om "al hun favoriete personages te selecteren", alsook locaties die in de serie aan bod komen.

Het vijfde seizoen van 'Peaky Blinders', nog altijd met ster Cillian Murphy, is gepland voor later dit jaar. Vorig jaar raakte bekend dat er eveneens een filmadaptatie komt van de serie. Of Murphy ook in de film zal meespelen, is nog niet duidelijk. De Belgische regisseur Tim Mielants, die vijf episodes van de serie regisseerde, is niet bij het vijfde seizoen betrokken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: