Telenet lanceert Game of Thrones pop-upbar - Actueel Cinema

   - 

Kijkers wereldwijd zetten zich schrap voor het laatste seizoen van Game of Thrones, de populairste HBO-serie ooit. Ook Telenet, Home of HBO in België, haalt een laatste keer alles uit de kast om fans de ultieme GoT-ervaring te bieden. Voor de gelegenheid neemt Telenet het Antwerpse restaurant Black Smoke over en tovert deze om tot Game of Thrones bar. Vier bekende “Throneheads”, waaronder stand-up comedian William Boeva en de muzikale Compact Disk Dummies, hosten er bovendien naar eigen invulling een unieke Game of Thrones belevingsavond. 

De startdatum is bekend, de trailer onthulde de eerste beelden en de fantheorieën tieren al welig op de internetfora. Het is duidelijk: De wereld is klaar voor het laatste seizoen van Game of Thrones. Maar voor zij die Westeros niet alleen willen zien maar ook willen ruiken, proeven en voelen is er goed nieuws. Fans kunnen vanaf woensdag 17 april tot en met zondag 19 mei terecht in de Telenet Game of Thrones pop-upbar bij Black Smoke in Antwerpen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: