Netflix trekt kaart van interactieve series na succes van 'Bandersnatch' - Actueel Cinema

   - 

Netflix zal meer inzetten op interactieve series na het wereldwijde succes van de 'Black Mirror'-spin-off 'Bandersnatch', zo verklaarde de vicepresident van de streamingdienst, Todd Yellin, vandaag in Mumbai. "Verwacht je de komende jaren aan meer interactieve storytelling." 

"Het is een grote hit hier in India, en overal ter wereld. We beseffen dat interactieve storytelling iets is waar we meer op willen inzetten", aldus Yellin. "We verdubbelen onze investeringen op dat vlak. Er zullen interactieve series van alle genres komen." 'Bandersnatch' verscheen eind vorig jaar op Netflix en bleek vrijwel meteen een geslaagd experiment. In de spin-offaflevering konden kijkers meermaals een keuze maken tussen verscheidene plotwendingen die het verhaal in een bepaalde richting zouden stuwen.

'Black Mirror' is een donkere, satirische sciencefictionserie die zich afspeelt in een nabije toekomst. De serie focust op de invloed van moderne technologie op ons leven en wat die invloed op korte termijn zou kunnen betekenen. De reeks werd bekroond met meerdere Emmy's en won in 2012 een International Emmy Award voor beste miniserie. (Belga / Belga)

© Najmi Arif / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

Black Mirror - Drama
1

Black Mirror

Drama | 7 seizoen(en)  | 39 aflevering(en)
2011
Regie: Charlie BrookerMet: Douglas Hodge, Brian Pettifer, Andrea Riseborough,...Black Mirror is een anthologie, vergelijkbaar met series als The Twilight Zone en Welcome to Paradox. Dit betekent dat de reeks bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit), met steeds... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: