"Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie" - Actueel Cinema

   - 

Het 'Walking Dead'-universum blijft maar uitbreiden met enkele spin-offs, waaronder misschien eentje met het personage Maggie in een hoofdrol. De actrice die Maggie Greene speelt in de zombieserie, Lauren Cohan, onthulde tegenover entertainmentmagazine The Hollywood Reporter dat er plannen zijn in die richting. 

Maandag nog kondigde zender AMC met een videofragment aan dat er een tiende seizoen komt van 'The Walking Dead', en dat ondanks de gestaag dalende kijkcijfers. In seizoen 9 werd afscheid genomen van hoofdrolspeler Andrew Lincoln, die de voormalige politieagent Rick Grimes vertolkte. Lincoln zal wel nog te zien zijn in een aantal 'Walking Dead'-films die in de pijplijn zitten. Cohan, die Maggie vertolkte, kwam slechts in een aantal afleveringen in het negende seizoen aan bod omdat ze het druk heeft met de opnames voor de ABC-serie 'Whiskey Cavalier'. In aflevering vijf verdween ze bijna geruisloos uit de serie, hetgeen niet in goede aarde viel bij de fans. Maar misschien heeft die stille exit de grondslag gelegd voor een toekomstige comeback.

"Er zijn enkele gesprekken aan de gang, maar alles staat nog in de kinderschoenen", zegt ze over de mogelijke spin-off. "Het kan alle kanten uit. We zullen wel zien hoe het evolueert." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: