Ruimtereeks van brein achter 'House Of Cards' na één seizoen afgevoerd - Actueel Cinema

   - 

Hulu heeft 'The First', de tv-reeks met acteur en regisseur Sean Penn over de eerste bemande ruimtevlucht naar Mars, afgevoerd na amper één seizoen. Waarom de reeks stopgezet wordt wou Hulu niet kwijt, al zouden de matige recensies volgens filmsite ScreenRant wellicht een grote rol spelen. 

'The First' kon nochtans uitpakken met enkele mooie namen, zowel voor als achter de schermen. Zo luistert de bedenker van de reeks naar de naam Beau Willimon, het (bekroond) meesterbrein achter 'House Of Cards'. Oscarwinnaar Sean Penn kan ook enkele mooie adelbrieven voorleggen, en de cast bestond voorts uit gevestigde waarden als Natascha McElhone ('Californication'), Keiko Agena ('Gilmore Girls') en Anna Jacoby-Heron ('Stranger Things'). Ook het budget was naar verluidt niet min. Het is nog maar de tweede reeks op Hulu die al na één seizoen afgevoerd wordt. Aangezien Hulu geen kijkcijfers publiek maakt is het koffiedik kijken waarom de serie niet verlengd wordt, al geven de recensies wel één en ander prijs.

Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 68% en presteert het daarmee onder de verwachtingen, die hooggespannen waren toen Oscarwinnaar Willimon aangekondigd werd als bedenker van de serie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: