Dwayne Johnson ontkent 'Daily Star' interview - Actueel Cinema

   - 

Via Instagram liet The Rock weten dat het interview dat in de Britse tabloid 'The Daily Star' verscheen "gefabriceerd" was. Volgens de tabloid toonde hij zich in dat gesprek zeer kritisch tegenover millennials. 

"Ik kan niet geloven dat ik nog maar eens een kwakkel dien recht te zetten," opende Johnson in zijn video. "Eerder vandaag kwam er een interview - zogezegd met mij - online, waarin ik millennials beledigde en bekritiseerde." "Het interview vond nooit plaats", aldus The Rock. "Ik heb deze woorden dan ook nooit in mijn mond genomen. Volledig vals, 100% gefabriceerd." In het verhaal dat vrijdag door 'The Daily Star' werd uitgebracht op haar voorpagina werd Johnson afgeschilderd als een hevige criticus van de millennials en hun bezigheden. "Zoveel goede mensen vochten voor vrijheid en gelijkheid, maar deze generatie zoekt gewoon naar een reden om verontwaardigd te zijn", klonk het in de krant.

"In de afgelopen jaren heb ik een vertrouwensband opgebouwd met jullie en dus weten jullie dat het geen echt interview is, als ik een groep of een volledige generatie beledig," klonk het voorts. "Dat is niet wie ik ben en niet wat ik doe. Dus beste millennials, dit interview heeft nooit plaatsgevonden." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: