'Criminal Minds' houdt het na vijftien seizoenen voor bekeken - Actueel Cinema

   - 

De succesvolle en langlopende misdaadserie 'Criminal Minds' verdwijnt na het vijftiende seizoen van de buis. het laatste seizoen zal maar tien afleveringen lang zijn en wordt dit jaar uitgezonden. Dat meldt The Hollywood Reporter. 

Met een totaal van liefst 325 afleveringen is 'Criminal Minds' één van de langstlopende televisiedrama's ooit uitgezonden - decennia oude soapseries niet in acht genomen. De beroemde misdaadserie, die het werk en leven van een FBI-team volgt, is al sinds september 2005 onafgebroken op het Amerikaanse CBS te zien. Ook bij ons telt het programma behoorlijk wat fans. In Vlaanderen zijn de afleveringen van 'Criminal Minds' te bekijken op VIJF.

De serie kende de afgelopen jaren een aantal controverses. Zo werd hoofdrolspeler Thomas Gibson, ondanks de sleutelrol die hij in de serie vertolkte, in 2016 na elf seizoenen ontslagen na een vermeende ruzie met één van de producers. Later bracht entertainmentmagazine Variety aan het licht dat Greg St. Johns, medewerker achter de schermen, ondanks beschuldigingen en een strafonderzoek rond misbruik zijn baan niet zou verliezen. De opnames van het vijftiende en laatste seizoen zouden deze lente beginnen. Later in 2019 moet het slotseizoen worden uitgezonden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: