Advocaten Bill Cosby dienen beroep in - Actueel Cinema

   - 

De advocaten van Bill Cosby hebben gisteren officieel beroep aangetekend tegen de veroordeling van de voormalige Amerikaanse acteur. Dat meldden lokale media vandaag. Cosby kreeg eind september een celstraf van drie tot tien jaar opgelegd voor seksuele aanranding. 

Bij de rechtbank van Pennsylvania dienden Cosby's advocaten gisteren een acht pagina's tellend document in met elf redenen waarom het proces in september volgens hen niet eerlijk is verlopen. Rechter Steven O'Neill zou onder meer vooringenomen zijn geweest. De 81-jarige Cosby zit sinds zijn veroordeling in de gevangenis. Zijn advocaten eisen dat hij weer wordt vrijgelaten terwijl zijn beroep wordt behandeld.

Meer dan zestig vrouwen hebben Cosby al van seksueel grensoverschrijdend gedrag beschuldigd. Zijn veroordeling betrof slechts één geval uit 2004, toen hij de Canadese Andrea Constand drogeerde en verkrachtte. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: