Are You Series? viert al zijn zesde editie! - Actueel Cinema

   - 

Are You Series? trakteert de grootste bingewatchers al voor de 6e keer op puur kijkplezier, van 10 tot 16 december.
Dit jaar zet het festival series van Belgische makelij in de kijker: het team achter Ennemi Public 2 geeft de aftrap. De twee Vlaamse series Over Water (Eén) en De Dag (Vier en Telenet) zullen pas in 2019 op de buis verschijnen, maar worden alvast voorgesteld.
Adam Price, die in 2010 met Borgen een nieuwe wind door het Europese serielandschap liet waaien, is een van de eregasten. Hij brengt een masterclass en stelt het laatste seizoen van “Ride upon the Storm” voor.  
Op het programma prijken verder nog de exclusieve vertoningen van: My Brilliant Friend (L'Amica Geniale), de verfilming van Elena Ferrante's succesroman, de Noorse miniserie State of Happiness die de jury van het festival CanneSeries wist te overtuigen, het nieuwste pareltje van het Italiaanse kleine scherm, The Miracle (Il Miracolo), goed voor een Prix Spécial du Jury en een Prix du Meilleur Acteur op Séries Mania, de integrale vertoning van Coincoin et les Z’inhumains van Bruno Dumont en Hippocrate, de serie van Thomas Lilti met Louise Bourgoin. 
Series winnen elk jaar wat meer terrein in de filmindustrie en vallen het best in de smaak op het witte doek! Deze 6e editie van Are You Series?, een initiatief van BOZAR CINEMA, is daar hét bewijs van!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: