George Clooney verkoopt motorfiets na ongeval - Actueel Cinema

   - 

George Clooney zullen we niet meer op twee wielen zien. De acteur verkoopt online een van zijn motoren, een Harley Davidson. Op de bewuste eBay-pagina staat dat Clooney "voorgoed van twee wielen" blijft na een ongeval afgelopen zomer in Italië. Dat schrijft People Magazine. 

De 57-jarige Oscarwinnaar veilt zijn Harley voor het goede doel, naar aanleiding van de 'Home for Our Troops Veterans Day Celebrity Auction'. De opbrengst van die actie gaat naar de bouw van aangepaste huizen voor zwaargewonde veteranen in de nasleep van 9/11. De veiling werd op poten gezet door CNN-gezicht Jake Tarper, een vriend van Clooney. De beginprijs van de biedingen op Clooneys motor werd vastgelegd op 28.000 dollar (24.413 euro).

De verkoop volgt niet toevallig enkele maanden nadat de acteur een traumatische ervaring opliep in het verkeer. Toen Clooney in juli in Italië was voor opnames, ging het lelijk mis terwijl hij met zijn Yamaha TMAX door het Sardeense dorp Costa Corallina reed. Na een botsing met een Mercedes werd hij door de lucht gekatapulteerd en kwam hij lelijk ten val. Clooney raakte niet zwaargewond, maar de schrik zat er goed in. Motorrijden zit er voor de filmster dan ook niet meer in. (Belga / Belga)

© Foto Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: