Kit Harington moest huilen tijdens lezen van script van laatste 'Game Of Thrones'-seizoen - Actueel Cinema

   - 

Kit Harington, de ster uit de 'Game Of Thrones'-saga, heeft tweemaal gehuild bij het lezen van het finale script van het achtste en laatste 'Game Of Thrones'-seizoen. Dat vertelde de Britse acteur aan Entertainment Weekly. 

Harington, die het hoofdpersonage Jon Snow vertolkt in de populaire HBO-reeks, nam het volledige script een eerste maal door zonder op de hoogte te zijn van de zes eerdere kladversies. Hij vernam dus alle gebeurtenissen en plotwendingen voor de eerste keer toen hij samen met de rest van de cast gedurende twee dagen het definitieve script van het achtste seizoen las. De 31-jarige acteur bekende dat hij tweemaal moest huilen tijdens het lezen. De tweede keer was bij het absolute slot van de reeks. "Elk seizoen lees je op het einde van het script 'einde van seizoen 1' of 'einde van seizoen 2', maar ditmaal stond er 'einde van Game Of Thrones'. En dan besef je pas: 'Ok, dit gebeurt echt'."

Volgens Sophie Turner - die de zus van Snow, Sansa Stark, speelt in de serie - barstte de voltallige cast in tranen uit toen ze de allerlaatste pagina lazen. "Het was heel bitterzoet", zegt ze daarover. Het achtste en laatste seizoen van 'Game Of Thrones' verschijnt volgend jaar op de buis. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: