Kate Hudson wordt VN-ambassadrice - Actueel Cinema

   - 

Kate Hudson, recent nog mama geworden van een dochter, is aangesteld als ambassadrice voor de Verenigde Naties. De 39-jarige Amerikaanse actrice zal zich inzetten voor het wereldvoedselprogramma van de VN. 

"Als moeder weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is dat een kind kan opgroeien met deftig voedsel", zei Hudson een statement. "Het wereldvoedselprogramma zorgt niet enkel voor de bevoorrading van arme gezinnen, het doet veel meer dan dat. Het zorgt ervoor dat gemeenschappen worden herbouwd en families een hechtere band kunnen creëren met elkaar."

Het is niet de eerste keer dat Hudson zich inzet voor een soortgelijk project. De voorbije jaren maakte ze ook al deel uit van een campagne tegen hongersnood van Michael Kors. (Belga / Belga)

© Foto: Jaguar PS / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: