Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan - Actueel Cinema

   - 

Nu de geruchtenmolen over de line-up van Glastonbury op volle toeren draait, heeft ook acteur Bradley Cooper zijn wens uitgesproken om op de affiche te prijken. In 2017 verscheen hij reeds op het beroemde Pyramid Stage, als onderdeel van de opnames van zijn recente film 'A Star Is Born'. Nu zou hij ook "voor echt" willen optreden. Dat meldt Sky News.

 In 'A Star Is Born' - het regiedebuut van Cooper - speelt hij singer-songwriter Jackson Maine, naast onder meer Lady Gaga. Tijdens de opnames verscheen Cooper reeds op het podium van Glastonbury - iets wat hij nu dus graag nog eens "voor echt" zou willen overdoen.

In een gesprek met Edith Bowman voor haar Soundtracking podcast, liet Cooper weten dat hij er al over heeft gepraat met organisator Emily Eavis. Ook al is het personage Jackson Maine "verleden tijd', toch zou hij optreden op Glastonbury "maar al te graag eens proberen". "Ik sprak er reeds over met Emily. Ik kan eventueel verschijnen op het kleinere Park Stage en een zestal songs brengen," aldus de acteur. "We zouden het zelfs niet aankondigen ... ook al ben ik er nu over aan het spreken met een microfoon in mijn handen," besloot Cooper met een kwinkslag.

Voor de opnames van 'A Star Is Born' ging Cooper in de leer bij Noel Gallagher, Pearl Jam frontman Eddie Vedder en Tom Waits. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: