'The Big Bang Theory'- actrice Kaley Cuoco gaat Harley Quin vertolken - Actueel Cinema

   - 

Actrice Klaey Cuoco zal na het laatste seizoen van 'The Big Bang Theory' niet lang thuis zitten. Vlak voor de start van New York Comic Con verklapte Cuoco dat ze binnenkort te zien is als Harley Quin in een nieuwe animatieserie rond het DC Comics-personage. 

"Ik kan niet wachten tot jullie de show zien. Het is een hilarische serie met de nodige actie. Ik zal de stem inspreken van Harley Quin." Haar tegenspelers zullen onder andere Chris Meloni en Giancarlo Esposito zijn.

Een officiële startdatum is voorlopig niet bekend. Quin kwam voor het eerst op het toneel in de film 'Suicide Squad' uit 2016. Haar rol werd toen vertolkt door Margot Robbie. Er is ook een spin-off rond het personage in de maak die 'Birds of Prey' zal heten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Suicide Squad

Suicide Squad

Actie  Regie: David Ayer Met: Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie,... De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: