'One Tree Hill'-cast zamelt geld in voor dorp verwoest door Florence - Actueel Cinema

   - 

De cast van de Amerikaanse serie "One Tree Hill" heeft warme herinneringen aan het dorpje Wilmington in North Carolina. Het was immers de set voor de populaire serie, die afliep in 2010. Het dorp is echter zwaar getroffen door orkaan Florence en de cast wil de inwoners nu helpen. 

Danneel Ackles, die de rol van Rachel op zich nam, en andere actrices zoals Hilarie Burton en Sophia Bush hebben een fundraiser gestart om de inwoners van Wilmington bij te staan. Na een paar uur hadden de dames al meer dan 6.000 dollar ingezameld.

Naast "One Tree Hill" komt Wilmington ook aan bod in de serie "Dawson's Creek" en in de films "The Notebook" en "Firestarter". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: