Matthew Perry verbleef drie maanden in ziekenhuis na maagoperatie - Actueel Cinema

   - 

Matthew Perry onthulde vrijdag op Twitter dat hij de voorbije drie maanden in het ziekenhuis had doorgebracht na een operatie aan het maagdarmkanaal. De 49-jarige Perry, die rond de eeuwwisseling wereldbekend werd door zijn rol van Chandler Bing in de populaire sitcom 'Friends', werd in het ziekenhuis opgenomen met een gescheurde darm: een levensbedreigende aandoening waarvan hij drie maanden moest herstellen, zo meldt entertainmentsite E! News. 

"Drie maanden in een ziekenhuisbed: check", twitterde Perry vrijdagnacht. Het was zijn eerste tweet in bijna zes maanden. Volgens People is de acteur inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Perry kampt al langer met een alcoholverslaving, wellicht ook de oorzaak van zijn maagproblemen. Hij verscheen vorig jaar nog in de miniserie 'The Kennedys: Decline and Fall', waarin hij de rol van Ted Kennedy vertolkte. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: