Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juli - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juli

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Dawn of The Dead 
Zin in een een sterk staaltje zombievermaak? Dan is Dawn of The Dead dé film die jij deze maand via Netflix MOET bekijken! 100 minuten lang pure horror en actie van regisseur Zack Snyder met acteurs Sarah Polley, Ving Rhames en Jake Weber.

Good Girls 
En ook deze spiksplinternieuwe serie die begin 2018 uitkwam kan je vanaf deze maand op Netflix bekijken. Good Girls? Dat zijn 3 moeders uit de buitenstad die moeite hebben om rond te komen. Wanhopig besluiten ze om het niet langer veilig te spelen en een supermarkt te beroven! Een hilarische combo van drama en misdaad.

Calibre 
Nog een nieuwe van dit jaar! De thriller Calibre staat garant voor prachtige Schotse landschapsbeelden en een intense opbouw naar een beklijvende climax. Voor alle thriller-lovers onder ons. 

Dream Big: Engineering Our World 
Engineers in de zaal?! Dream Big: Engineering Our World bespreekt de meest indrukwekkende werken ter wereld: Van de muur in China tot onderwaterrobots, auto’s op zonne-energie en smart cities.

Mission Impossible 5
Of heb je eerder nood aan actie, avontuur en wat Tom Cruise vibes? Oh ja, vanaf deze maand is ook Mission Impossible 5 op Netflix te bekijken!

The Fast and the Furious 
‘t Werd hoog tijd dat The Fast and the Furious op Netflix verscheen! EINDELIJK!

What We Started
Ben jij fan van elektronische muziek? Dan MOET je deze boeiende docu met onder andere Martin Garrix, Carl Cox en Erick Morillo gezien hebben! 

March Comes in Like a Lion
Een hartverscheurende en tegelijkertijd hartverwarmende animatiereeks. Wat de serie juist inhoudt laten we je liever zelf ontdekken.

American Reunion
Weet jij net als ons American Pie uit 1999 - één van de leukste komedies uit de jaren 90 - te appreciëren? ;) Dan zal je maar al te blij zijn te lezen dat het vervolg uit 2012 vanaf nu te bekijken is op Netflix. Deze schoolreünie is gewoonweg hilarisch!

Sweet Virginia
En een dramatische thriller om deze Netflix selectie af te sluiten: Net als elke andere persoon in het stadje schrikt Sam van het nieuws over drie gepleegde moorden. Onwetend raakt hij bevriend met de dader, die in zijn motel verblijft...

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

The Wife: Glenn Close alweer magistraal! - Actueel

The Wife: Glenn Close alweer magistraal!

Met The Wife schetst Bjorn Runge een beklijvend en complex portret van een koppel dat veertig jaar getrouwd is. Joan is een briljante vrouw die haar hele leven heeft opgeofferd voor haar man, een schrijver op rust die de Nobelprijs voor Literatuur heeft gewonnen.
Trivial Pursuit lanceert 'Friends'-editie - Actueel

Trivial Pursuit lanceert 'Friends'-editie

Eeuwige 'Friends'-fan en nog geen idee voor Sinterklaas? Treur niet, Trivial Pursuit brengt redding! Net op tijd voor de feestdagen is er nu een 'Friends'-editie uitgekomen.
Duo achter populaire sci-fi serie 'Dark' op Netflix komt met nieuw project - Actueel

Duo achter populaire sci-fi serie 'Dark' op Netflix komt met nieuw project

De breinen achter 'Dark', de Duitstalige sci-fi/thrillerserie op Netflix die onverwacht uitgroeide tot een hit, kondigden vandaag een nieuw project aan. '1899' volgt een stoomschip met migranten aan boord dat de oversteek van Europa naar Amerika maakt. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline.
Westworld' heeft Antonio Banderas op het oog voor schurkenrol - Actueel

Westworld' heeft Antonio Banderas op het oog voor schurkenrol

Acteur Antonio Banderas geniet naar verluidt belangstelling om aan de vaste cast van het derde seizoen van 'Westworld' toegevoegd te worden. Dat meldt filmsite Screen Rant. Eerder strikte de reeks ook al 'Breaking Bad'-vedette Aaron Paul.
Nicole Kidman droomde van een leven als non - Actueel

Nicole Kidman droomde van een leven als non

De Oscarwinnende actrice Nicole Kidman had één wens als kind: non worden. Dat vertelde ze aan het magazine Allure. "Ik hield heel erg van het idee om als non door het leven te gaan", vertelde de ex van Tom Cruise. "Maar uiteindelijk is het anders uitgedraaid."
Scarlett Johansson in de prijzen op People's Choice Awards - Actueel

Scarlett Johansson in de prijzen op People's Choice Awards

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson heeft op de People's Choice Awards de prijs voor 'Female Moviestar of 2018' gewonnen. Die kwam ze overigens in ontvangst nemen in een wel heel frappante outfit.