Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juli - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Dawn of The Dead 
Zin in een een sterk staaltje zombievermaak? Dan is Dawn of The Dead dé film die jij deze maand via Netflix MOET bekijken! 100 minuten lang pure horror en actie van regisseur Zack Snyder met acteurs Sarah Polley, Ving Rhames en Jake Weber.

Good Girls 
En ook deze spiksplinternieuwe serie die begin 2018 uitkwam kan je vanaf deze maand op Netflix bekijken. Good Girls? Dat zijn 3 moeders uit de buitenstad die moeite hebben om rond te komen. Wanhopig besluiten ze om het niet langer veilig te spelen en een supermarkt te beroven! Een hilarische combo van drama en misdaad.

Calibre 
Nog een nieuwe van dit jaar! De thriller Calibre staat garant voor prachtige Schotse landschapsbeelden en een intense opbouw naar een beklijvende climax. Voor alle thriller-lovers onder ons. 

Dream Big: Engineering Our World 
Engineers in de zaal?! Dream Big: Engineering Our World bespreekt de meest indrukwekkende werken ter wereld: Van de muur in China tot onderwaterrobots, auto’s op zonne-energie en smart cities.

Mission Impossible 5
Of heb je eerder nood aan actie, avontuur en wat Tom Cruise vibes? Oh ja, vanaf deze maand is ook Mission Impossible 5 op Netflix te bekijken!

The Fast and the Furious 
‘t Werd hoog tijd dat The Fast and the Furious op Netflix verscheen! EINDELIJK!

What We Started
Ben jij fan van elektronische muziek? Dan MOET je deze boeiende docu met onder andere Martin Garrix, Carl Cox en Erick Morillo gezien hebben! 

March Comes in Like a Lion
Een hartverscheurende en tegelijkertijd hartverwarmende animatiereeks. Wat de serie juist inhoudt laten we je liever zelf ontdekken.

American Reunion
Weet jij net als ons American Pie uit 1999 - één van de leukste komedies uit de jaren 90 - te appreciëren? ;) Dan zal je maar al te blij zijn te lezen dat het vervolg uit 2012 vanaf nu te bekijken is op Netflix. Deze schoolreünie is gewoonweg hilarisch!

Sweet Virginia
En een dramatische thriller om deze Netflix selectie af te sluiten: Net als elke andere persoon in het stadje schrikt Sam van het nieuws over drie gepleegde moorden. Onwetend raakt hij bevriend met de dader, die in zijn motel verblijft...

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: