Sir Patrick Stewart mogelijk opnieuw in 'Star Trek' - Actueel Cinema

   - 

CBS probeert Patrick Stewart te strikken voor een nieuw project rond 'Star Trek'. De Amerikaanse tv-zender hoopt dat hij opnieuw in de huid wil kruipen van kapitein Jean-Luc Picard. 

Volgens The Hollywood Reporter heeft producer Alex Kurtzman een deal van vijf jaar om nieuwe series rond 'Star Trek' te maken. Hij was eerder betrokken bij de nieuwe reeks 'Star Trek: Discovery' die vorig jaar van start ging. CBS wilde nog niet reageren op de geruchten dat Stewart opnieuw van de partij zou zijn. Hij speelde de hoofdrol in 'Star Trek: The Next Generation', die vanaf eind jaren tachtig werd uitgezonden.

Zijn laatste verschijning in de reeks was in 2002, in de film 'Star Trek Nemesis'. Onlangs zinspeelde de 77-jarige Brit zelf op zijn terugkeer. Hij zei in een interview dat hij de nieuwe serie nog niet had gezien, maar dat hij "misschien goede redenen had om dat binnenkort wel te gaan doen". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: