Rue uit 'The Hunger Games' out zich op Instagram - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Amandla Stenberg, bekend door haar rol als Rue in de populaire filmreeks 'The Hunger Games', valt op vrouwen. Dat heeft ze op haar Instagramkanaal bekendgemaakt. "Ik ben opgelucht nu ik besef dat ik lesbisch ben", aldus de ster. 

Met een Instagrampost maakte Stenberg haar seksualiteit bekend. "Uit de kast en er trots op", schrijft ze. In een interview met magazine Wonderland praat de 19-jarige actrice en zangeres voor het eerst openlijk over haar 'coming-out'. "Dat ik op vrouwen val, heeft niks te maken met mijn vorige relaties met mannen. Het is een deel van mezelf dat er al sinds mijn geboorte is en waar ik zeer veel van houd", klinkt het. Naar eigen zeggen is Stenberg enorm opgelucht nu ze beseft dat ze op vrouwen valt. "De puzzelstukjes zijn nu allemaal op hun plaats gevallen", legt ze uit. "Alles waar ik vroeger over twijfelde of onzeker over was, is nu makkelijk te verklaren door mijn seksualiteit."

In 2016 liet de actrice al weten dat ze biseksueel was. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: