Trump noemt Robert De Niro een 'individu met laag IQ' - Actueel Cinema

    
Actueel
Trump noemt Robert De Niro een 'individu met laag IQ'

De Amerikaanse president Trump heeft op Twitter uitgehaald naar Robert De Niro. Dat deed hij naar aanleiding van de acteur zijn speech op de uitreiking van de Tony Awards. Daar zei De Niro tot tweemaal toe "Fuck Trump!" en kreeg daar een staande ovatie voor. 

De Amerikaanse acteur Robert De Niro heeft al vaker kritiek geuit op zijn staatshoofd. Dat was ook het geval tijdens de uitreiking van de Tony Awards, de Amerikaanse theaterprijzen, waar hij op het podium Bruce Spingsteen moest aankondigen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om "Fuck Trump!" te roepen, waarna hij onder luid applaus zijn vuisten in de lucht stak.

Hoewel Trump naar eigen zeggen "de klok rond" moest werken om zijn ontmoeting met Kim Jong-Un voor te bereiden, heeft hij blijkbaar toch tijd gevonden om De Niro's tirade te bekijken. Hij reageerde met een tweet waarin bij De Niro "een individu met een laag IQ" noemt. "Robert De Niro, een individu met een zeer laag IQ, heeft teveel klappen op het hoofd gekregen door echte boksers in films. Ik heb het bekeken en ik denk dat hij versuft is van alle slagen die hij heeft geïncasseerd", klinkt het. De president lijkt daarmee ter verwijzen naar 'Raging Bull', de succesvolle biografische film over bokser Jake LaMotta, waarin De Niro de hoofdrol vertolkt en waarvoor hij een Oscar won. "Ik denk dat hij zich niet realiseert dat de economie nog nooit zo goed geweest is met de hoogste tewerkstellingsgraad ooit en veel bedrijven die terug naar ons land komen. Word wakker, Punchy!" (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Sir Patrick Stewart mogelijk opnieuw in 'Star Trek' - Actueel

Sir Patrick Stewart mogelijk opnieuw in 'Star Trek'

CBS probeert Patrick Stewart te strikken voor een nieuw project rond 'Star Trek'. De Amerikaanse tv-zender hoopt dat hij opnieuw in de huid wil kruipen van kapitein Jean-Luc Picard.
'The Nanny' komt terug - Actueel

'The Nanny' komt terug

De kans is groot dat de populaire sitcom van de jaren 90 'The Nanny' terugkomt. Dat heeft hoofdrolspeelster Fran Drescher zelf bekendgemaakt. "We praten erover", zei ze op Entertainment Tonight.
Kit Harington wil nieuw kapsel na 'Game of Thrones' - Actueel

Kit Harington wil nieuw kapsel na 'Game of Thrones'

Een van de eerste dingen die Kit Harington wil doen als het laatste seizoen van 'Game of Thrones'( erop zit, is naar de kapper gaan. De Britse acteur wil minder op zijn personage Jon Snow lijken.
Rue uit 'The Hunger Games' out zich op Instagram - Actueel

Rue uit 'The Hunger Games' out zich op Instagram

De Amerikaanse actrice Amandla Stenberg, bekend door haar rol als Rue in de populaire filmreeks 'The Hunger Games', valt op vrouwen. Dat heeft ze op haar Instagramkanaal bekendgemaakt. "Ik ben opgelucht nu ik besef dat ik lesbisch ben", aldus de ster.
Tom Lanoye is tevreden over 'Troisièmes Noces' - Actueel

Tom Lanoye is tevreden over 'Troisièmes Noces'

Na 'Alles moet weg' en 'Sprakeloos' is er nu ook een derde verfilming van het werk van Tom Lanoye. 'Troisièmes Noces' is een Franstalige film van de Brusselaar David Lambert met onder meer Bouli Lanners en Rachel Mwanza en ook Eric Kabongo, bij ons bekend van 'Black' en 'What about Eric?'. Jongeren... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
5 films ter gelegenheid van het WK Voetbal 2018 - Actueel

5 films ter gelegenheid van het WK Voetbal 2018

Ook wij bij Cinenews zijn volledig in de ban van het WK. Ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap voetbal 2018 maakten wij een lijst met 5 steengoede voetbalfilms!
Videospel van populaire Netflix-serie 'Stranger Things' in de maak - Actueel

Videospel van populaire Netflix-serie 'Stranger Things' in de maak

Op de jaarlijkse E3-beurs in Los Angeles, waar de recentste ontwikkelingen in de game-industrie worden getoond en aangekondigd, heeft spelontwikkelaar Telltale Games onthuld dat het werkt aan een videogame die geïnspireerd zal zijn op de Netflix-serie 'Stranger Things'.