Trump noemt Robert De Niro een 'individu met laag IQ' - Actueel Cinema

    
Actueel
Trump noemt Robert De Niro een 'individu met laag IQ'

De Amerikaanse president Trump heeft op Twitter uitgehaald naar Robert De Niro. Dat deed hij naar aanleiding van de acteur zijn speech op de uitreiking van de Tony Awards. Daar zei De Niro tot tweemaal toe "Fuck Trump!" en kreeg daar een staande ovatie voor. 

De Amerikaanse acteur Robert De Niro heeft al vaker kritiek geuit op zijn staatshoofd. Dat was ook het geval tijdens de uitreiking van de Tony Awards, de Amerikaanse theaterprijzen, waar hij op het podium Bruce Spingsteen moest aankondigen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om "Fuck Trump!" te roepen, waarna hij onder luid applaus zijn vuisten in de lucht stak.

Hoewel Trump naar eigen zeggen "de klok rond" moest werken om zijn ontmoeting met Kim Jong-Un voor te bereiden, heeft hij blijkbaar toch tijd gevonden om De Niro's tirade te bekijken. Hij reageerde met een tweet waarin bij De Niro "een individu met een laag IQ" noemt. "Robert De Niro, een individu met een zeer laag IQ, heeft teveel klappen op het hoofd gekregen door echte boksers in films. Ik heb het bekeken en ik denk dat hij versuft is van alle slagen die hij heeft geïncasseerd", klinkt het. De president lijkt daarmee ter verwijzen naar 'Raging Bull', de succesvolle biografische film over bokser Jake LaMotta, waarin De Niro de hoofdrol vertolkt en waarvoor hij een Oscar won. "Ik denk dat hij zich niet realiseert dat de economie nog nooit zo goed geweest is met de hoogste tewerkstellingsgraad ooit en veel bedrijven die terug naar ons land komen. Word wakker, Punchy!" (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Actrice Keira Knightley geridderd door prins Charles - Actueel

Actrice Keira Knightley geridderd door prins Charles

De Britse actrice Keira Knightley mag zich voortaan officier in de Most Excellent Order of the British Empire (OBE) noemen. De actrice werd gisteren geridderd door prins Charles.
Charlie Sheen doet het al een jaar zonder drank en drugs - Actueel

Charlie Sheen doet het al een jaar zonder drank en drugs

Acteur en notoire losbol Charlie Sheen heeft naar eigen zeggen al een jaar geen alcohol of drugs meer aangeraakt. Dat liet hij op Twitter verstaan met een foto van een 'nuchterheidsmunt'.
Advocaten Bill Cosby dienen beroep in - Actueel

Advocaten Bill Cosby dienen beroep in

De advocaten van Bill Cosby hebben gisteren officieel beroep aangetekend tegen de veroordeling van de voormalige Amerikaanse acteur. Dat meldden lokale media vandaag. Cosby kreeg eind september een celstraf van drie tot tien jaar opgelegd voor seksuele aanranding.
Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma - Actueel

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma

Mooie vooruitzichten voor actrice Meryl Streep. De filmster wordt binnenkort oma. Mamie, haar oudste dochter, is in verwachting van een eerste kindje.
Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher - Actueel

Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Bijna twee jaar na haar dood heeft de Amerikaanse actrice Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie 'Family Guy'. De 'Star Wars'-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersonage Peter Griffin.
Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!