Familie van Michael Jackson verzet zich tegen documentaire - Actueel Cinema

   - 

De erfgenamen van Michael Jackson willen niet dat een nieuwe documentaire over de overleden popster uitgezonden wordt. Dat zou respectloos zijn tegenover de kinderen van the king of pop. 

De familie verwijt de documentairemakers in een verklaring dat ze illegaal gebruik maken van beeld- en muziekrechten, meldt het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Variety. Televisiezender ABC ontkent dat, maar heeft uit voorzorg in de promotie van de documentaire een foto van Michael Jackson verwijderd.

Toch trekt de televisiezender zich niets aan van de bezwaren van de familie en zendt ABC de documentaire The Last Days of Michael Jackson gewoon uit. Het programma is "een journalistiek werk over een nieuwswaardig onderwerp", klinkt het. Bovendien zou er volgens de zender nieuwe informatie over de laatste dagen van de zanger aan het licht komen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: