Harry Styles wordt producer van sitcom die "losjes gebaseerd is op eigen leven" - Actueel Cinema

   - 

Harry Styles wordt uitvoerend producent van de sitcom 'Happy Together', op de Amerikaanse televisiezender CBS. Dat bericht The Washington Post. De show is losjes gebaseerd op het leven van de 24-jarige Britse zanger. 

'Happy Together' vertelt het verhaal van een getrouwd koppel wiens leven abrupt verstoord wordt door een jonge popster die bij de tortelduifjes komt inwonen. De plot is geïnspireerd op Styles' eigen ervaringen tijdens de snelle opgang van One Direction, toen hij bij zijn vriend Ben Winston en diens vrouw ging intrekken in een Londense wijk.

De hoofdrollen zijn voor Damon Wayans Jr. (Coach in de tv-reeks 'New Girl') en Amber Stevens West (Maya in de film '22 Jump Street'). De rol van de popartiest wordt vertolkt door Felix Mallard (Ben Ian Kirk in de Australische soap 'Neighbours').

In een statement benadrukt CBS dat de reeks "slechts losjes" gebaseerd is op het leven van Styles: "De gelijkenissen met de realiteit eindigen bij het samenwonen van Ben en Harry. Al de rest is niet gebaseerd op waargebeurde ervaringen." De serie wordt komende herfst op CBS uitgezonden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: