Striplegende Stan Lee aangeklaagd voor seksuele agressie - Actueel Cinema

   - 

Een masseuse uit Chicago heeft maandag een klacht ingediend tegen de Amerikaanse stripauteur Stan Lee, geestelijke vader van de superhelden van Marvel Comics. De man zou zich vorig jaar schuldig hebben gemaakt aan ongewenste aanrakingen en seksuele agressie. 

In de aanklacht beschrijft masseuse Maria Carballo hoe de 95-jarige tekenaar tijdens twee massagesessies zijn geslachtsdelen streelde en haar voet naar zijn kruis bewoog. Volgens de gerechtelijke documenten vonden de feiten plaats in april 2017. De stripauteur verbleef toen in Chicago voor een stripbeurs.

De advocaat van Stan Lee ontkent alle beschuldigingen en beschuldigt de masseuse van afpersing. "Mijn cliënt is 95 jaar. Ik geloof niet dat hij in staat is tot zulke daden", verklaart Jonathan Freund in de krant Chicago Tribune. Carballo vraagt een schadevergoeding van 50.000 Amerikaanse dollar (41.000 euro). Ze heeft ook een klacht ingediend bij de politie van Chicago. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: