'Fast & Furious' wordt nu ook animatiereeks op Netflix - Actueel Cinema

   - 

'Fast & Furious', een van de meest succesvolle actiefilms uit de geschiedenis, krijgt een uitloper in de vorm van een animatieserie op streamingplatform Netflix. Dat bericht entertainmentmagazine Deadline. Het project is een gevolg van de succesvolle deal tussen Netflix en DreamWorks Animation Television. 

In de animatieserie zal tiener Tony Toretto in de voetstappen van zijn neef Dom treden wanneer hij en zijn vrienden gerekruteerd worden door een agentschap van de overheid om een raceorganisatie, die als dekmantel voor een criminele bende dient, te infiltreren.

DreamWorks Animation Television is met 14 producties in een periode van vijf jaar één van de hofleveranciers van Netflix. Zo produceerde het bedrijf 'Trollhunters', een animatiereeks geregisseerd door Guillermo del Toro, alsook 'Spirit Riding Free' en 'All Hail King Julien'. Reeksen van Dreamworks hebben sinds 2013 al 17 Emmy Awards gewonnen.

De acht 'Fast & Furious'-films brachten in totaal al zo'n 5 miljard dollar in het laatje. 'Furious 7' overschreed in een recordtempo de grens van 1 miljard dollar in de wereldwijde box office. 'The Fate of the Furious' verwezenlijkte wereldwijd dan weer een absoluut knaldebuut.

De volgende film in de franchise verschijnt in juli 2019 in de zalen, hoofdstukken 9 en 10 worden in respectievelijk april 2020 en april 2021 verwacht. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Fast and Furious

Fast and Furious

Thriller, Actie  Regie: Rob Cohen Met: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic's jongere zus.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: