Idris Elba tekent voor comedyserie op Netflix - Actueel Cinema

   - 

De Britse acteur Idris Elba, bekend van de politieserie 'Luther' en de 'Thor'-films, verschijnt binnenkort in 'Turn Up Charlie', een comedyserie op Netflix. Dat vernam entertainmentmagazine Variety. 

Het verhaal draait rond een aanmodderende dj en eeuwige vrijgezel die een laatste kans op succes krijgt wanneer hij met tegenzin de nieuwe oppas van de bekende probleemdochter van zijn beste vriend wordt. Netflix heeft een eerste seizoen met acht afleveringen van de comedyserie, waar Elba zelf aan meegewerkt heeft, besteld.

De opnames starten deze maand in het Verenigd Koninkrijk. Het wordt de tweede comedyreeks uit de hersenpan van Elba. Hij maakte eerder de serie 'In The Long Run' voor de Britse zender Sky One, waarin hij een immigrant uit Sierra Leone speelde die met zijn familie in Londen gevestigd is - losjes gebaseerd op Elba's eigen leven. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: