CAZ brengt vanavond tv-première "The Theory of Everything" - Actueel Cinema

   - 

Naar aanleiding van het overlijden van de Britse wetenschapper Stephen Hawking zendt CAZ vanavond "The Theory of Everything" uit. Het is volgens de commerciële tv-zender de eerste keer dat deze film op de Vlaamse televisie te zien is. 

"The Theory of Everything" focust op het liefdesverhaal van Stephen Hawking en kunststudente Jane Wilde. De twee werden verliefd tijdens hun studentenjaren in Cambridge en jaren later trouwden ze. Net na het huwelijk werd bij Hawking de ongeneeslijke spierziekte ALS vastgesteld, aldus CAZ in een mededeling. 

Hoofdacteur Eddie Redmayne won in 2015 een Oscar voor zijn vertolking van de bekende natuurkundige. Daarnaast kreeg de film nog vier Oscarnominaties. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Theory of Everything

The Theory of Everything

Biografie, Drama  Regie: James Marsh Met: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson De film vertelt het verhaal over de beroemde natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal centreert zich om Hawking's vroege jaren op de Universiteit van Cambridge waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane, waar hij later mee trouwt. Net na het huwelijk wordt bij Hawking ALS, een ongeneeslijke... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: