Bond-acteur Daniel Craig veilt zijn Aston Martin - Actueel Cinema

   - 

De auto van James Bond-acteur Daniel Craig wordt binnenkort geveild voor het goede doel. Het gaat om een wagen in echte Bond-stijl: een exclusieve uitvoering van de Aston Martin Vanquish Centenary Edition. Dat melden internationale entertainmentmedia.

 Een buitenkansje voor de meer vermogende James Bond-fans onder ons: 'de auto van James Bond' wordt verkocht. Dat gebeurt op verzoek van huidig eigenaar Daniel Craig. De wagen gaat op 20 april onder de hamer in New York, onder leiding van veilinghuis Christie's. De verkoop zou naar verwachting tussen de 400.000 en 600.000 dollar - 320.000 tot 480.000 euro - opbrengen voor een goed doel. Dat bedrag gaat naar 'The Opportunity Network', een organisatie die zich inzet voor scholieren en studenten uit probleemwijken. De wagen in kwestie is een gepersonaliseerde uitvoering van de Aston Martin Vanquish Centenary Edition, waarvan in 2014 maar 100 exemplaren werden gemaakt ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van het merk.

De auto van Craig heeft als productienummer 007, een verwijzing naar de codenaam van James Bond. De Aston Martin is afgewerkt in de kleur midnight blue. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: