Metallica-zanger James Hetfield gaat in Ted Bundy-film spelen - Actueel Cinema

   - 

James Hetfield, de leadzanger van de rockband Metallica, gaat voor het eerst in een film meespelen. De zanger zal te zien zijn in "Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile", een film over het leven van seriemoordenaar Ted Bundy, gespeeld door Zac Efron. Dat berichten Deadline en Rolling Stone. 

De rocker speelt Bob Hayward, de eerste politieagent die de seriemoordenaar arresteerde. Hayward arresteerde Bundy voor verkeersovertredingen en ontdekte een aantal verdachte gereedschappen in zijn auto. De agent besloot om verder te onderzoeken.

De 54-jarige Metallica-voorman verleende eerder zijn medewerking aan diverse series en films, waaronder de Showtime-serie "Billions". Hierin was hij echter altijd te zien als zichzelf, of hij sprak een stem in van een animatiepersonage. Dit is de eerste keer dat hij in een bioscoopfilm te zien zal zijn. Hij werkte eerder samen met regisseur Joe Berlinger aan de Metallica-documentaire "Some kind of Monster". "Ik heb honderden uren doorgebracht met James en de rest van Metallica", aldus Berlinger in een verklaring. "Hierdoor heb ik zijn charisma en krachtige verschijning van dichtbij mogen meemaken. Het lijkt me daarom dat hij dit ook geloofwaardig kan overbrengen in een dramatische rol."

Naast Hetfield en Efron zullen ook Lily Collins, Jim Parsons en John Malkovich in de film te zien zijn. Het is nog niet bekend wanneer de film, die momenteel wordt opgenomen, in de bioscoop komt. Ted Bundy vermoordde in de jaren '70 zo'n dertig jonge vrouwen en misbruikte een aantal van hen voor en na hun dood. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: