5 films waarin auto’s in de spotlights staan

Afgelopen weekend opende het autosalon de deuren. De kans om een filmlijstje op te stellen waarin auto’s centraal staan konden wij dan ook helemaal niet laten liggen.
5 films waarin auto’s in de spotlights staan

Afgelopen weekend opende het autosalon de deuren. Duizenden bezoekers dromen graag even weg bij het aanschouwen van de meest luxueuze wagens of proberen er met korting een nieuwe wagen op de kop te tikken. De kans om een filmlijstje op te stellen waarin auto’s centraal staan konden wij dan ook helemaal niet laten liggen. Wat vind je van onze selectie? Staat jouw favoriete autofilm ertussen? Of heb jij een favoriete film met auto’s die niet in dit lijstje staat? Laat het ons weten in de comment section hieronder! We zijn razend benieuwd!

Rush - Biografie, Actie, Drama
3
oktober 2013

Rush

Biografie, Actie, Drama Regie: Ron HowardMet: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia WildeHet waargebeurde verhaal over de rivaliteit tussen de onstuimige Britse Formule 1 coureur James Hunt en Niki Lauda, halverwege de jaren 70, die ontaardt in een spannende race in 1976 tijdens het wereldkampioenschap. Rush werd genomineerd voor 2 Golden Globes. Een racefilm van wonderbaarlijk goede kwaliteit! Kijken! Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: