Lindsay Lohan ontwerpt eigen 'Lohan Island' in Dubai - Actueel Cinema

    
Actueel
Lindsay Lohan ontwerpt eigen 'Lohan Island' in Dubai

In de Amerikaanse talkshow 'The Wendy Williams Show' heeft actrice Lindsay Lohan onthult dat ze plannen heeft om één van de eilanden in de artificiële archipel voor de kust van Dubai - 'The World Islands' - naar haar eigen smaak te ontwerpen. Het kunstmatige eiland zal 'Lohan Island' heten. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. 

Het bleef lang stil rond de 'Mean Girls'-actrice, maar deze week kwam de 31-jarige Lohan boven water met enkele nieuwe projecten. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in de Britse sitcom 'Sick Note' naast Rupert Grint en Nick Frost en heeft ze grootse privéplannen die haar indrukwekkende vastgoedportefeuille nog wat zullen aandikken. Ze is al trotse eigenaar van een nachtclub in Athene - de 'Lohan Nightclub' - en kondigde aan dat ze binnenkort een nieuwe club in Mykonos zal openen. Maar veruit het grootste project wordt de inrichting van haar eigen, zelf ontworpen eiland. 'The World Islands' is een gigantisch toeristisch bouwproject, vier kilometer voor de kust van Dubai. Het is tot op heden 's werelds grootste en meest ambitieuze baggerproject, met een prijskaartje van naar schatting 8,5 miljard euro. De bouw van het archipel van 9 km op 6 km, waarbinnen zo'n 300 eilandjes liggen, begon in 2003 en de eerste eilanden werden eind vorig jaar opgeleverd. Gigantische vastgoedprojecten hebben er plaats, geïnspireerd op diverse locaties in de wereld. Zo bestaat er een eiland dat zich spiegelt aan de elegantie van Venetië, of eentje waar je je in een betoverend bergdorpje in Zwitserland waant.

Bovendien plant Lohan dit najaar haar filmcomeback met de horrorprent 'The Shadow Within', waarin ze een privédetective speelt die afstamt van weerwolven. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Sesamstraat-acteur Caroll Spinney op pensioen - Actueel

Sesamstraat-acteur Caroll Spinney op pensioen

Caroll Spinney, de man die Big Bird en Oscar het Moppermonster gestalte geeft in de Amerikaanse versie van Sesamstraat, gaat na 50 jaar werken met pensioen. Dat heeft de acteur laten weten aan de Amerikaanse pers.
Einde van Orange Is The New Black in zicht - Actueel

Einde van "Orange Is The New Black" in zicht

Het zevende seizoen van "Orange Is The New Black" is meteen het laatste. Dat melden de makers en acteurs van de populaire Netflix-serie in een video op Twitter. Het laatste seizoen wordt volgend jaar uitgezonden.
Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020 - Actueel

Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020

De rechtszaak die door de Amerikaanse actrice Ashley Judd is aangespannen tegen filmbaas Harvey Weinstein, start begin 2020. Judd beschuldigt Weinstein ervan misbruik van haar te hebben gemaakt en haar haar filmcarrière te hebben beschadigd.
Claire Foy last acteerpauze in - Actueel

Claire Foy last acteerpauze in

Claire Foy, bekend van haar rol als Queen Elizabeth in 'The Crown', zal in de nabije toekomst niet meer op het scherm te zien zijn. De actrice heeft besloten om een pauze in te lassen.
Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven - Actueel

"Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven"

Verne Troyer, de 81 centimeter lange acteur, is eerder dit jaar om het leven gekomen door zelfdoding. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van het rapport van de lijkschouwer.
Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl' - Actueel

Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl'

In Gent rolt het filmfestival een regenboogkleurige loper uit voor de première van 'Girl', de bekroonde langspeelfilm van regisseur Lukas Dhont. Het drama over een 15-jarig meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen, gaat op de 45ste editie van Film Fest Gent in première. De regisseur... Verder lezen...
Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan - Actueel

Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan

Nu de geruchtenmolen over de line-up van Glastonbury op volle toeren draait, heeft ook acteur Bradley Cooper zijn wens uitgesproken om op de affiche te prijken. In 2017 verscheen hij reeds op het beroemde Pyramid Stage, als onderdeel van de opnames van zijn recente film 'A Star Is Born'. Nu zou hij... Verder lezen...