'Game of Thrones' drie keer genomineerd voor Directors Guild Award - Actueel Cinema

   - 

HBO-serie 'Game of Thrones' heeft niet minder dan drie nominaties voor de Directors Guild Awards verzameld. Ook Hulu-serie 'The Handmaid's Tale' en 'The Marvelous Mrs. Maisel' (Amazon) maken kans om in de prijzen te vallen. Dat schrijft entertainmentmagazine Variety vandaag. 

In de lijst met genomineerden staan liefst drie verschillende regisseurs van 'Game of Thrones'-afleveringen. De serie is wereldwijd al jarenlang veruit de populairste tv-reeks bij het grote publiek, maar kan ook steevast op de goedkeuring van vakjury's rekenen. De high-budget dramaserie bevestigt nu nog maar eens dat succes en palmt drie van de vijf plaatsen in de categorie dramaseries in.

Jeremy Podeswa maakte indruk met de aflevering 'The Dragon and the Wolf' in seizoen 7. Matt Shakman is genomineerd 'The Spoils of War' en Alan Taylor voor 'Beyond the Wall' - beide ook seizoen 7. 'The Handmaid's Tale' van Netflix-concurrent Hulu en 'The Marvelous Mrs. Maisel' van Amazon breken door als nieuwe comedy en dramaserie die door de Directors Guild worden erkend.

De Directors Guild Awards worden uitgereikt op 3 februari in het Beverly Hilton Hotel. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: