Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Januari - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

The Hateful Eight
Wanneer er een nieuwe Quentin Tarantino film toegevoegd wordt aan het Netflix aanbod aarzelen wij natuurlijk geen seconde om deze aan de top van onze selectie te plaatsen. Geniet van deze unieke film met fantastisch acteerwerk door Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Jennifer Jason Leigh!

Gotham
Nieuwe afleveringen van Gotham, de serie over het verhaal achter detective James Gordon in Gotham City voor Batman er arriveert. Ja ja, wij zullen zeker en vast kijken!

Blade of the Immortal 
Oh, en ook deze traditionele Japanse zwaardgevecht film werd deze maand aan het Netflix aanbod toegevoegd. Kimurga zet een zeer mooi personage neer in Blade of the Immortal. Vervelen doet deze film zeker en vast niet! 

Supergirl 
Bekeek jij de reeks met avonturen van ‘t nichtje van Superman al? Nee? De eerste twee seizoenen boordevol avontuur vind je vanaf deze maand terug op Netflix! 

The rehearsal 
Vertelden we jullie al eerder dat we fan zijn van films gemaakt in Nieuw-Zeeland? Lord of the Rings, The Hobbit, King Kong,... Et voilà, deze maand op Netflix: Een film van Nieuw-Zeelandse makelij. 

New Girl
Nieuwe afleveringen van New Girl. Dat is zonder twijfel lachen, gieren en brullen geblazen! Exact wat we nodig hebben deze donkere, triestige januarimaand. 

Frankie & Alice 
Bedankt Netflix om deze mooie, interessante en waargebeurde film met Halle Berry, Stellan Skarsgård en Phylicia Rashad aan te bieden. Wij weten alvast wat kijken vanavond: Deze dramatische thriller van Geoffrey Sax natuurlijk!



Doctor Foster 
Een andere serie die we graag toevoegen aan onze Netflix selectie is Doctor Foster met Suranne Jones, Bertie Carvel en Tom Taylor. Deze afleveringen gaan over bedrog en liefde die transformeert in pure haat. 



Family Guy 
Nieuwe afleveringen van Family Guy op Netflix! Ja ja, voeg maar snel toe aan je lijstje met series!

 
Bruno and Boots: The Wizzle War
Het bestuur lanceert een nieuw, experimenteel leersysteem, waarbij de autoritaire meester Wizzle de jongens van Macdonald Hall gaat begeleiden en de ellendige mevrouw Peabody de 'Scrimmage'-meiden in vorm probeert te krijgen. Jep, dé perfecte film om met de familie te bekijken!



Ontdek hier de Netflix films die we uitkozen voor de maand december.

 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: